Διεκπεραιώσεις δημοσίων υπηρεσιών

Λίγα λόγια για μας

Η QuickStep αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση στις διεκπεραιώσεις υπηρεσιών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εκτός από την εξειδίκευση στις δημόσιες υπηρεσίες, η QuickStep είναι μία φοροτεχνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της λογιστικής, η οποία έχει πρωταρχικό στόχο τη συνεχή βελτίωση παρέχοντας όσο το δυνατόν εγκυρότερες και σωστότερες υπηρεσίες.

Σκοπός μας είναι η διευκόλυνση των μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων στις καθημερινές συναλλαγές με τους δημόσιους φορείς, χωρίς αναμονή και σπατάλη χρόνου, καθώς και η σύνταξη φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεων φορολογίας ακινήτων, κληρονομιές, δωρεές, γονικές παροχές κ.λ.π.

Απευθυνόμαστε επίσης σε όλα τα είδη επιχειρήσεων, όπως νομικά πρόσωπα, ατομικές επιχειρήσεις εμπορίου και παροχής υπηρεσιών με επαγγελματικότητα, ευθύνη και ακρίβεια, προσφέροντας οποιαδήποτε διεκπεραίωση που αφορά την επιχείρηση τους.

Η συνεργασία μας με τα λογιστικά γραφεία δημιουργεί μια σχέση, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δώσουμε λύσεις στις διεκπεραιώσεις των υποχρεώσεων τους.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές για όλους τιμές χωρίς να μειώνουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Όσον αφορά στα λογιστικά γραφεία παρέχουμε διάφορα πακέτα, ώστε να εξυπηρετήσουμε τις μηνιαίες σας υποχρεώσεις.

Το γραφείο μας βρίσκεται στη Δάφνη, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό.

Εμπιστευθείτε εμάς για να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε υπόθεσή σας με δημόσιες υπηρεσίες και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.